CARTEA ESTE MODUL NOSTRU DE A DĂINUI ȘI OGLINDA MÂNTUIRII OMENEȘTI (Lidia Kulikovski)

понедельник, 30 июня 2014 г.

Prezentare de carte


           Voiaj de nuntă în trei de Mihai Ştefan Poiată

În cadrul Programului Chişinăul citeşte o carte astăzi la Filiala Târgovişte a fost prezentată cartea Voiaj de nuntă în trei de Mihai Ştefan Poiată unui grup de elevi de la Liceul Profesional nr. 1. Eevilor li s-a făcut cunoştinţă cu cîteva date despre autor şi apoi cu conţinutul cărţii fiind lecturate câteva crâmpeie despre obiceiurile, tradiţiile si mentalitatea moldoveanului aşa cum sunt fără falsitate prezentate de autor în carte. Personajul Leanca care este nună mare face cele mai picante momente fiind foarte fiţoasă şi pretenţioasă privitor la ţinuta sa la nuntă.
Eroii romanului acceptă provocările, nu le este frică să fie sinceri făcând lucrurile cu plăcere şi drag. Ei sunt naturali, oameni simpli şi cu umor în tot ce spun şi fac. 
Romanul lui Mihai Ştefan Poiată este accesibil pe limbajul tuturor făcându-ne să ne zicem de ce nu, să lecturăm această intrigantă carte. Acest roman este contemporan, însoţit de emoţii şi aventură. Autorul ştie cum să producă caractere ceea ce este esenţialul în proză.
Doina Spătaru
Şef oficiu filiala Târgovişte


Комментариев нет:

Отправить комментарий