CARTEA ESTE MODUL NOSTRU DE A DĂINUI ȘI OGLINDA MÂNTUIRII OMENEȘTI (Lidia Kulikovski)

понедельник, 2 июня 2014 г.

Inaugurarea Programului Lecturile verii 2014

 Spectacol literar-muzical Copii în lumea Cărţolor
Programul Lecturile verii 2013 la Filiala Targoviste a fost inaugurat prin spectacolul literar-muzical Copiii în Lumea Cărţilor, prezentat de micuţii de la Grădiniţa nr.119 (conducător muzical Liliana Rusu).
   La acest spectacol, au fost invitaţi Columnaşii (tabăra de vară de la Liceul Columna) şi toţi cititorii bibliotecii. Recitalul a fost unul despre copilărie şi carte. Micuţii artişti au cântat şi declamat despre Măria Sa Cartea, au adresat un îndemn către toţi prin cântec da a nu se despărţi niciodată de carte.  
 Participanţii au descoperit de ce cărţile nu au vacanţă, ce activităţi a pregătit biblioteca pentru vara 2014, ce conţine Programul Lecturile verii, cu ce scop se organizează acest program vară de vară, prin ce este deosebit de celelalte programe de lectură (Ora poveştilor, Copiii Chişinăului citesc o carte).
 La final, copii au ascultat poezia Biografia verii, de Ana Blandiana. Cei prezenţi au fost îndemnaţi să îmbine utilul cu plăcutul prin lectură şi participare la prezentări de carte, reviste bibliografice, cluburile de lectură Micii europeni şi Curioşii, etc.

Liliana Juc






Комментариев нет:

Отправить комментарий