CARTEA ESTE MODUL NOSTRU DE A DĂINUI ȘI OGLINDA MÂNTUIRII OMENEȘTI (Lidia Kulikovski)

пятница, 28 сентября 2012 г.

Lansare de carte


Nimeni nu e singur


NICOLETA IACOB – BOLOGAN

                                                                             bibliotecar filiala Târgovişte                                                                            

 Cartea de versuri Nimeni nu e singur a văzut lumina tiparului la editura Rusanda. Are un cuvânt introductiv, întitulat E rost să trăiesc, să iubesc, semnat de Manole Neagu. Volumul conţine trei capitole: Şi eu o fărâmă-s în lume; Şi-am lăsat un dor acasă; Visăm acelaşi vis.
Sunt versuri cu o tematică diversă: versuri de dragoste, versuri dedicate copilăriei, versuri în care este cântată dragostea mamei pentru copilul ei, dragostea copilului pentru mamă.
Lansarea cărţii a avut loc la filiala Târgovişte, ideea fiind acceptată  de doamna Gajos Ludmila directorul filialei, care a găsit potrivită tematica acestor versuri pentru a fi prezentată cartea la săptămîna uşilor deschise.
Eu,  Nicoleta Iacob – Bologan, sunt autoarea cărţii de versuri Nimeni nu e singur. Am doar 22 de ani. Sunt absolventă a Colegiului Republican de Informatică şi Drept din Chişinău (2009). Actualmente, sunt studentă la Universitatea de Stat Ion Creangă şi suplinesc funcţia de bibliotecar la filiala  Târgovişte.
Astfel, în ziua de 28 septembrie  curent, când multă lume vizita biblioteca, într-un anturaj tomnatic şi plăcut, a avu tloc lansarea acestui volum. Cei care au fost prezenţi au apreciat gingăşia versurilor, frumuseţea limbii, sentimentul dragostei ce a însoţit această lansare.
Un sincer “mulţumesc” celor care au fost  prezenţi la lansarea primului meu volum.

Комментариев нет:

Отправить комментарий