CARTEA ESTE MODUL NOSTRU DE A DĂINUI ȘI OGLINDA MÂNTUIRII OMENEȘTI (Lidia Kulikovski)

среда, 27 ноября 2013 г.

Revistă bibliografică

                       Mape tematice tradiționale și virtuale elaborate de                                                                                     biblioteca Târgoviște



 Pe data de 26 noiembrie, în cadrul Zilei Bibliografiei a avut loc revista bibliografică Mape tematice tradiţionale şi virtuale elaborate de filiala Târgovişte.  Au participat un grup de elevi de la Liceul Profesional nr. 1. Elevilor le-au fost prezentate mapele tematice tradiţionale : Sărbători şi obiceiuri de iarnă, Sfântul Valentin, Modă şi stil,Reţete culinare de pretutindeni etc. şi cele în format electronic : Fii eco ! Viitorul îţi aparţine, Cele mai frumoase poezii de toamnă, cele mai frumoase poezii de iarnă. Li s-a vorbit despre necesitatea folosirii mapelor şi rolul lor în procesul de stocare a informaţiei. Elevii au făcut cunoştinţă cu conţinutul mapelor şi şi-au expus doleanţele privitor la noile titluri care ar dori să apară, pentru a le facilita procesul de studiere a programului școlar.                                     

Prezentarea mapei tematice Cele mai frumoase poezii de toamnă în versiune electronică şi tradiţională.
Mapa tematică Cele mai frumoase poezii de toamnă în variantă electronică şi tradiţională a fost prezentată unui grup de liceenii. Participanţilor le-a fost explicată utilitatea acestei mape, scopul şi obiectivele ei şi modul de utilizare.
Pentru a spori interesul faţă de această sursă, dar mai întâi pentru a stimula la lectură şi pentru familiarizarea cu cele mai frumoase poezii de toamnă, a fost făcută o trecere în revistă a poeziilor incluse în mapă, a imaginilor şi tablourilor anexate, iar pentru mai multă relevanţă au fost lecturate şi comentate unele poezii.







                                   





                                   




                                   




                                   

Комментариев нет:

Отправить комментарий