CARTEA ESTE MODUL NOSTRU DE A DĂINUI ȘI OGLINDA MÂNTUIRII OMENEȘTI (Lidia Kulikovski)

четверг, 24 января 2013 г.

Serată literar-muzicală



Dor de Eminescu

      Astăzi, la Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineri Vatra, a avut loc o serată literar-muzicală, întitulată Dor de Eminescu. Serata s-a desfăşurat cu prilejul Zilei de naştere a poetului, 15 ianuarie. În acea zi copiii de la Centrul Vatra au participat la manifestarea care s-a ţinut la Brigada nr.2 de infanterie motorizată Ştefan cel Mare.
  Filiala Târgovişte s-a prezentat la activitatea de astăzi de la Centrul Vatra cu un Cuvânt despre Eminescu, rostit de Larisa Ungureanu, moderatoare, cu o Revistă bibliografică şi un recital de poezii rostit de un grup de copii de la Liceul Dante Alighieri.
     Serata a avut un farmec deosebit prin contribuţia directă a mai multor copii, beneficiari ai Centrului, care au citit versurii din creaţia lui Mihai Eminescu, au cântat, au transpus în limbaj scenic fragmente din opera marelui poet.
     Autoarea scenariului este Elena Botezatu, colaboratoare a Centrului Comunitar pentru Copii şi Tineri Vatra care a ştiut să creeze o atmosferă festivă şi emoţionantă.
     La serată au asistat colegi de la alte Centre, cât şi persoane cu funcţii de răspundere de la Departamentul Protecţia Drepturilior Copilului de la pretura sectorului Buiucani.

Larisa Ungureanu

Комментариев нет:

Отправить комментарий