CARTEA ESTE MODUL NOSTRU DE A DĂINUI ȘI OGLINDA MÂNTUIRII OMENEȘTI (Lidia Kulikovski)

вторник, 11 июня 2013 г.

Ora Poveștilor

Programul Ora Poveștilor  propune copiilor mari și mici cele mai inedite povești

Anghel Justina, Tofan Artiom, Miron Mihai,
Jangă Alex, Jangă Andrea, Struț Alexandru
Tabăra Clopoțel, Gimnaziul Nr. 5
 În fiece zi de marți, Programul Ora Poveștilor  propune copiilor mari și mici cele mai inedite povești: povești populare românești, povești populare ale altor popoare, povești cu tâlc. La acest program sânt invitate și taberele de vară de la Liceul Columna și Gimnaziul Nr. 5 Alexandru Donici.
 Poveștile sânt întotdeauna narate teatralizat. Ghicitorile, jocurile de cuvinte, jocurile cognitiv-distractive (Ghici cine e eroul? Pune în locul punctelor cuvântul potrivit) desăvârșesc orele de poveste.
Tabăra de vară Clopoțel, detaș nr. 1
prof. Ostaci Stela, Macovei Ina

Elevii de la Tabăra de vară Clopoțel s-au încadrat activ, dând dovadă de ingeniozitate și sârguință în găsirea celor 10 diferențe/ proverbe în imagini.




Tabăra de vară Columnașii
La concursul de desen Eroii mei preferați din povești, din cadrul orei poveștilor, au participat Columnașii. După audierea poveștii cu tâlc Nevoia învață pe om, dialogul Cele mai îndrăgite/populare personaje din poveștile populare?, copiii au trecut să-și exprime gândurile pe foaie. Preferințele au fost cele mai diverse – Cocoșul (Punguța cu doi bani), Iepurașul (Căsuța 
Iepurașului), Gogoașa etc.


 Liliana Juc


Комментариев нет:

Отправить комментарий