CARTEA ESTE MODUL NOSTRU DE A DĂINUI ȘI OGLINDA MÂNTUIRII OMENEȘTI (Lidia Kulikovski)

вторник, 10 июля 2012 г.

Expoziţie de carte


Programul Lecturile verii:
 Cărţi de la editura Cartier

În cadrul Programului Lecturile verii a fost anunţat Concursul: Citesc de la editura Cartier. Cititorii care vor împrumuta cele mai multe cărţi pe parcursul verii vor fi premiaţi de editura Cartier cu seturi de cărţi rare. În fondurile Filialei Târgivişte se păstrează mai multe carţi care-au văzut lumina tiparului la această editură.

Pentru a atrage şi mai mult interesul cititorilor faţă de cărţile apărute la editura Cartier, bibliotecara Violeta Moraru a alcătuit o listă de cărţi care sunt recomandate în Sala de împrumut şi în Sala de lectură. În total: 25 de titluri.

Pe data de 9 iulie a.c., la fel pentru a promova cărţile de la editura Cartier, au fost selctate pentru expoziţia Lecturile verii ;i expuse Cărţi de la editura Cartier. Iar mai jos a fost postat un text cu următorul conţinut: "Dragi cititori! În cadrul Programului Lecturile verii a fost anunţat Concursul: Citesc de la editura Cartier. Cititorul care va lectura cele mai multe cărţi de la editura Cartier va fi premiat!"


Au fost expuse mai multe cărţi, printre care: Aduceri aminte. Selecţie de poezii semnate de Liviu Damian, Ion Gheorghiţă, Ion Vatamanu, Mihail Garaz, Leonard Tuchilatu, Petru Zadnipru, Nicolae Costenco, George Meniuc, Paul Mihnea, Vasile Leviţchi, Valentin Roşca. Ediţie îngrijită de Ianoş Ţurcanu. Vol.I,II. - Ch; - 1996, 2001; Octavian Goga. Poezii. Din seria Aleea clasicilor. - Ch; - 1998; George Bacovia. Opera poetică. Din seria Cartier popular poesis. - Ch; - 2007; Andrei Ţurcanu. Cămaşa lui Nessos. Ediţia a II-a. - Ch; - 1996; Tudor Arghezi. Opera poetică. Vol.II. Din seria Poesis. - Ch; - 2005 ş.a.

Cărţile trezesc interesul cititorilor. Dovadă e şi faptul că sunt solicitate, răsfoite, lecturate şi împrumutate la domicili.

Larisa Ungureanu

Комментариев нет:

Отправить комментарий