CARTEA ESTE MODUL NOSTRU DE A DĂINUI ȘI OGLINDA MÂNTUIRII OMENEȘTI (Lidia Kulikovski)

четверг, 8 ноября 2012 г.

Prezentare de carte


Comoara vieţii noastre!


Prezentarea cărţii Comoara vieţii noastre de Ion Cuzuioc a avut loc în cadrul şedinţei Clubului Sănătatea pentru toţi. Au participat elevi din cl. a IX-a de la gimnaziul nr 5 Al. Donici.
Pe agenda activităţii au fost incluse: Date biografice despre medicul şi scriitorul Ion Cuzuioc, cât şe prezentarea unei expoziţii de cărţi, semnate de autor: Din expoziţie au făcut parte următoarele volume: În audienţă cu floreta. Ricoşeuri epigramatice; Pridvorul dragostei. Nuvele obişnuite, neobişnuite şi chiar stranii; Dacă... 101 confesiuni din practică şi nu numai; Valsul anotimpurilor. Poezii.
În continuare a fost prezentată tematica, structura şi conţinutul cărţii Comoara vieţii noastre. Cartea a fost editată la Chişinău în anul 2005 şi este concepută ca un abecedar al sănătăţii.

Comoara vieţii noastre este o călăuză pentru fiecare din cititori şi trebuie să ocupe un loc important în biblioteca familiei datorită sfaturilor utile şi informaţiilor referitor la: Ce stim despre igiena? Ce cunoaştem despre furtunile magnetice? De ce ne intoxicăm la petreceri? Plantele pe care le credem de leac uneori pot fi otrăvitoare; Muzica şi sănătate; Abuzul de medicamente; Igiena somnului; Cum ne odihnim.Si multe alte titluri care contin sfaturi utile pentru protectia sanatatii noastre.
Mesajul cartii este urmatorul: sa stim sa pretuim sanatatea si sa avem grija de comoara vietii noastre – sanatatea!
Larisa Ungureanu

Комментариев нет:

Отправить комментарий