CARTEA ESTE MODUL NOSTRU DE A DĂINUI ȘI OGLINDA MÂNTUIRII OMENEȘTI (Lidia Kulikovski)

четверг, 10 июня 2010 г.

Lecturile păpușii Barbie


Ședința a II-a a avut ca temă lectura capitolelor I, II, III din cartea: Witch. Părinții. Ed. Universul. București, 2006. Fiecare capitol a fost discutat, apoi s-a ajuns la concluzii finale. Iată cum au fost formulate de copii: în relația cu părinții cel mai important este că îi iubești și ești iubit, iar strictețea din partea părinților vine uneori de la lipsa de încredere. Care se câștigă prin comunicare. Deci, o comunicare cât mai activă între părinți și copii. Și invers.
Copiilor li s-a sugerat să aștearnă pe hârtie un exemplu de afecțiune din partea lor față de părinți sau părinte, dat fiind că printre elevii, participanți la proiect, sunt și copii din familii monoparentale.

La sfârșitul ședinței, cum a fost și în anul precedent, copiii au avut timp de joacă cu păpușa Barbie. De data aceasta, cu mânuțele lor mici au încercat să confecționeze pentru Barbie rochițe și fustițe, dând dovadă de imaginație și ingeniozitate.
La confecționarea hăinuțelor, copii au fost asistați de dna Ala Livădari, bibliotecară și de Ana Vitan, elevă la liceul profesional nr.1 care s-a oferit ca voluntară în cadrul proiectului.
Larisa UNGUREANU

Комментариев нет:

Отправить комментарий